Workshop: zelf je eigen terraskachel maken.

Wil je graag leren lassen, plasmasnijden én je eigen unieke terraskachel maken? Ook zonder ervaring gaat dit jou lukken!

Nu kan je bij atelier Brand een zaterdagmiddag inplannen om onder begeleiding van Edwin Brand je eigen terraskachel te ontwerpen en te realiseren. Aan het eind van de workshop neem je je zelfgemaakte buitenkachel natuurlijk mee naar huis.

We beginnen met een kennismaking en de basisbeginselen van het lassen. Dan gaan we middels een brainstormsessie jouw ideeën vormgeven. Na wat oefenen ga je aan de slag met je zelf uitgekozen materiaal.

Het principe van recycling, of liever gezegd upcycling staat centraal bij atelier Brand. We werken met een oude lege gasfles als basis. Dit is een stalen vat met een wanddikte van 4 mm en de afmeting 400 x 500 mm ( ongeveer). Daarnaast werken we met een dikke stalen pijp van 90 cm hoog als schoorsteen, en een mooi kapje daarbovenop. Op mijn website kan je de eindeloze mogelijkheden zien qua vormgeving met deze basisingrediënten.

Recycle terraskachel Big van een oude gasfles gemaakt.

De workshop duurt één zaterdag van 12:00 tot 17:00. Tijdens het brainstormen over de vormgeving is er ruimte om te lunchen. Je lunch kan je best zelf meenemen, jij weet het beste wat je graag wilt eten. Koffie, thee, fris, bier en soep is gratis beschikbaar.

Reserveren kan op afspraak middels het contactformulier of telefonisch. Per workshopdag is er ruimte voor maximaal twee personen die werken aan één buitenhaard.

De kosten voor deze workshop bedragen € 695,00. Dit is inclusief alle gebruikte materialen, en je neemt je werkstuk natuurlijk zonder meerkosten mee naar huis. Schrijf je nu in voor een onvergetelijke zaterdagmiddag en eindeloos stookplezier!

Geef een reactie