De laatste Ufo-80

Helaas kom ik niet meer aan de halffabrikaten voor deze knappe buitenhaard. Maar er komt een opvolger. Iets kleiner, maar veel zwaardere kwaliteit.

Unieke monster houtkachels voor buiten

Deze monster terrashaarden zijn uniek en intuïtief vormgegeven. Gemaakt van een oude propaan gasfles ‘dikbuik’. 4 mm dik staal!

De prijs voor zo’n bijzondere buitenhaard is €429,00 inclusief een dikwandige stalen schoorsteenpijp van 90 cm en een regenkapje.

Hebben? Bel Edwin op 06-45042017.

Scrap steel cute dragon

Dit aardige draakje siert al vele jaren het speelplein tegenover ons huis. Helaas komt daar nu een einde aan omdat een meneer van ABOS veilig spelen aan de deur kwam met het dringende verzoek het kunstwerk te verwijderen omdat anders de gemeente dit komt doen. Jammer. Wellicht heb jij, weet jij een mooie locatie waar hij wél kan en mag staan.

Het beeld meet ruim 2 meter en weegt schat ik zo’n 80 kilo. Het kan buiten staan, dat doet het al zijn hele leven (10 jaar). Mocht je het willen aanschaffen, de overnameprijs is € 1500.

Zomergevoel in april.

Ineens was het lekker weer. Boembats plop 24 graden. Op 5 april. Nou, dan zit er maar één ding op: lekker lang in de tuin zitten en de hout gestookte barbecue aan. Met een paar eenvoudige kipjes en worstjes een feestmaal in elkaar zetten.

Kom gerust kijken in het atelier.

Maar dan op gepaste afstand.

Een bezoekje op afspraak was altijd al protocol zodat je op je gemak en exclusief te woord gestaan wordt door Edwin Brand.

Het is nu het seizoen om jouw buitenleven vorm te geven. Kom langs en neem die originele hout gestookte barbecue, buitenhaard of vuurschaal mee.

Terraskachel barbecue pizza oven in een.

Een alleskunner. Fikkie stoken, barbecueën, pizza bakken, grillen, verzin het en het kan.

Gemaakt van 4mm dik stalen hogedruk gasflessen. 100% upcycling, unieke vormgeving en duurzaam.

Accessoires van The Bastard passen perfect in mijn houtvuur barbecues.

Crisis, nu corona

Als kleine ondernemer, kunstenaar, uitvinder ben je altijd al extra kwetsbaar voor excessieve crises. Deze worden ook altijd buiten je schuld om veroorzaakt. Ik ben tot nog toe altijd zo trots geweest om deze tegenslagen te dragen op eigen kracht. Zeker, er zijn ook mooie goede jaren geweest maar in de afgelopen jaren heb ik toch wel een crisis meegemaakt. Bijgevolg was altijd werk- en dientengevolge geldtekort. Gelukkig kan ik mijn creativiteit ook inzetten in dit soort situaties. Je moet ook wel met een gezin met drie kinderen…

Wat er nu gebeurt heb ik echter nog nooit eerder meegemaakt op deze schaal. Daarom wil ik jullie allemaal vragen je steun te betuigen. Ben je gecharmeerd van mijn werk en heb je zin om het experiment aan te gaan in het komende barbecue seizoen? Wilde je altijd al die stoere dikke stalen vuurschaal? Of is het nu toch wel tijd voor die originele monster terrrashaard? Moet die stalen sculptuur nu toch echt in je ontvangsthal staan? Kom dan nu in actie.

Deze oproep is in eerste instantie voor mijzelf en mijn gezin bedoeld, maar geldt natuurlijk voor alle mede ondernemers die in zwaar weer zitten. Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kan doen.