Mijn naam is Edwin Brand

Bouwjaar 1969 (Eindhoven) en vader van drie schoolgaande kinderen. Ik heb aan de kunstacademie in Den Bosch gestudeerd en heb een beroepspraktijk sinds 1996, destijds onder de naam ‘de Ziener’. In 2008 is ‘atelier BrandMeester’ ontstaan, wat in januari 2020 is omgedoopt in ‘atelier Brand!’

Voor een overzicht van mijn artistieke werk zie: brand.exto.nl

Maatwerk

Atelier Brand! staat voor uniciteit, kwaliteit en karakter. De kracht ligt in de onuitputtelijke creativiteit van Edwin Brand, die elke Brand! terraskachel met zijn eigen handen maakt. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief Dutch design product met een persoonlijke handtekening!

Duurzaam

Atelier Brand! upcycling en duurzaamheid. Industriële afkeur producten zoals oude 4 mm dikke stalen hogedruk vaten maar ook nieuwe materialen zoals de halffabricaten voor de Ufo terrashaard worden bij Nederlandse leveranciers ingekocht.
Daarnaast heeft elke buitenhaard een efficiënt verbrandingssysteem voor een zo schoon mogelijke uitstoot en een behaaglijke warmte. Nu heet dat ecodesign maar in 2008 was dat woord nog niet uitgevonden.