Crisis, nu corona

Als kleine ondernemer, kunstenaar, uitvinder ben je altijd al extra kwetsbaar voor excessieve crises. Deze worden ook altijd buiten je schuld om veroorzaakt. Ik ben tot nog toe altijd zo trots geweest om deze tegenslagen te dragen op eigen kracht. Zeker, er zijn ook mooie goede jaren geweest maar in de afgelopen jaren heb ik toch wel een crisis meegemaakt. Bijgevolg was altijd werk- en dientengevolge geldtekort. Gelukkig kan ik mijn creativiteit ook inzetten in dit soort situaties. Je moet ook wel met een gezin met drie kinderen…

Wat er nu gebeurt heb ik echter nog nooit eerder meegemaakt op deze schaal. Daarom wil ik jullie allemaal vragen je steun te betuigen. Ben je gecharmeerd van mijn werk en heb je zin om het experiment aan te gaan in het komende barbecue seizoen? Wilde je altijd al die stoere dikke stalen vuurschaal? Of is het nu toch wel tijd voor die originele monster terrrashaard? Moet die stalen sculptuur nu toch echt in je ontvangsthal staan? Kom dan nu in actie.

Deze oproep is in eerste instantie voor mijzelf en mijn gezin bedoeld, maar geldt natuurlijk voor alle mede ondernemers die in zwaar weer zitten. Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kan doen.

Geef een reactie